Icareus Enterprise Video

Icareus Suite – helppoa videoiden hallinnointia ja jakamista

Icareus Suite on pilvipohjainen alusta videomateriaalin helppoon hallinnointiin ja jakeluun. Se tarjoaa Suomen monipuolisimmat ominaisuudet ja mahdollisuudet.

  • Suorat lähetykset ja nauhoitteet voidaan jakaa laadukkaasti eri medioihin ja päätelaitteisiin
  • Videot skaalautuvat kaikkiin yleisimpiin formaatteihin.
  • Icareus Suiten käyttöönotto on pitkälle kehitetystä alustasta johtuen nopeaa ja edullista.
  • Tarjoaa verkkosivuille upotettavat brändin mukaiset videosoittimet ja -portaalit.
  •  Icareus Suite on luotettava ja toimiva ammattikäytössä testattu alusta – sitä on  kehitetty jo yli 10 vuotta kotimaisten ja ulkomaisten TV-kanavien ja operaattoreiden tarpeisiin.
  • Lukuisia ominaisuuksia: Icareus Enterprise video yrityksille, Icareus Webinar, Icareus IPTV sisä-TV ratkaisuihin, liidilomakkeet, mainostaminen, maksumuurit jne.
  • Nyt se on tarjolla niille kaikille yrityksille,  jotka haluavat tuoda videoita verkkoon.

Icareus Enterprise Video

Icareus Enterprise Video on  yrityksille suunnattu palvelu liiketoiminnan tehostamiseen online-videoiden avulla.

Videoiden käyttö yrityksissä kasvaa koko ajan. Niitä käytetään kasvavassa määrin koulutukseen, markkinointiin, julkistuksiin, sosiaalisessa mediassa, yritysten sisäisillä skriineillä ja moniin muihin tarpeisiin.

Yrityskäytössä Icareus Enterprise Video tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa omaa brändiä. Ammattimaiset videopalvelut luovat kuvaa ammattimaisesta liiketoiminnasta. Omalla brändätyllä videokanavalla eroat YouTube-joukosta.

Yhdessä tapahtumajärjestäjä Bright Finlandin kanssa kehitetty monipuolinen ja toimiva Icareus Webinar on markkinoiden paras väline toteuttaa online webinaareja, julkistuksia ja muita Live-tapahtumia, jopa globaalisti.

TV-sovelluksilla teet vaikutuksen isoilla ruuduilla yrityksenne yleisissä tiloissa tai kokoat yrityksen sisäisiä ryhmiä neuvotteluhuoneisiin seuraamaan esimerkiksi vuosikatsauksia tai tulosjulkistuksia. Infokanavien avulla viestit tehokkaasti niin yrityksen sisällä kuin markkinointimielessä.

Liidilomakkeilla hyödynnät videon herättämät tunteet – kiinnostunut asiakas saa helposti yhteyden palvelun tarjoajaan.

Icareus Enterprise Videon avulla voit helposti kaupallistaa osan videoistanne laittamalla ne maksumuurin taakse. Icareus tarjoaa monipuoliset maksumahdollisuudet Suomessa ja kansainvälisesti. Icareuksella on myös valmiita integraatioita videomainospalveluihin, joiden avulla voit halutessasi myydä pre-roll mainostilaa videoihinne.

 

 

Icareus – luotettu toimija Suomessa ja ulkomailla

Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu ohjelmistoyritys

Icareuksen pääasiakaskunta on koostunut kansainvälisesti lähinnä videoalan ammattilaisista, kuten TV-kanavista, TV-operaattoreista ja mediataloista. Icareuksen myynnistä noin 60% tulee ulkomailta, laajasti ympäri maailman. Suomessa Icareuksen tuotteita on otettu käyttöön myös muissa yrityksissä, mikä on antanut sysäyksen kehittää Icareus Enterprise Suitea videopalveluksi kaikenlaisille yrityksille.

Icareusta käyttävät Suomessa muiden muassa: