TOPdesk palvelunhallintaohjelmisto uudeksi tuotteeksemme

Sarsa-Yhtymä Oy solmi 10.11.2018 yhteistyösopimuksen TOPdesk palvelunhallintaohjelmiston yksinmyynnistä Suomessa ruotsalaisen IT Software Ab:n kanssa. IT Software Ab (Tukholma ja Linköping) on TOPdeskin myyntiorganisaatio Pohjoismaissa ja Baltiassa. Sopimuksen mukaan IT Software Ab huolehtii alkuvaiheessa käyttöönottoon ja tukeen liittyvistä palveluista yhdessä Sarsa-Yhtymä Oy:n kanssa.

TOPdesk on monipuolinen ja helposti integroitava ohjelmisto eri osastojen tukipalveluiden hallinnointiin. Sen keskeinen osa itsepalveluportaali on selkeä ja helppokäyttöinen ovi sekä yrityksen asiakastukeen että sisäisiin tukitoimintoihin. Periaatteena on, että käyttäjä löytää portaalista mahdollisimman usein vastauksen itsekseen, jolloin tukipyyntöä ei tarvitse tehdä. Näin helpotetaan asiakaspalvelun ruuhkaa ja raivataan tilaa rutiinikysymyksiltä tärkeämmille tehtäville.

 

TOPdesk koostuu moduuleista, joista voidaan koota tarkalleen oikea kokonaisuus erityyppisille yrityksille. On mahdollista aloittaa vain muutamalla moduulilla ja tarpeen mukaan myöhemmin lisätä moduuleja tai laaajentua uusille osastoille pienin kustannuksin. TOPdesk onkin hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen ohjelmisto. Sen voi hankkia SaaS-pilvipalveluna (mitä suositellaan) tai haluttaessa On-premiseasennuksena.