Teollisuus- ja hallivalaisimet

Teollisuus- ja hallivalaisimet

LED-teollisuusvalaisimilla saavutetaan huomattavia säästöjä valaistusenergian kulutuksessa, jopa 70-80% energiakustannuksista verrattuna perinteisiin T8 loisteputkiin.

Jokainen kohde on projekti, jossa valaisintehot mitoitetaan vaatimusten mukaan. Mitoittamiseen vaikuttavat mm. vaadittu pysty- ja vaakasuuntaisen valon taso, valaisinkorkeus, vaatimukset valonjakautumisen suhteen jne.

Hallivalaistuksessa yhteistyökumppanimme on Purso Oy. Olemme tehneet Purson kanssa kokonaisurakan kenttävalaistuksen uusimiseksi mm. Kangasalan ja Pirkkalan jäähalleihin ja useisiin teollisuushalleihin.

 

 

Kangasalan jäähalli
Pirkkalan jäähalli

Purson Linear valaisinperhe

Vankkarakenteiset ja hyvin jäähdytetyt LED-valaisimet

Purson osaaminen alumiiniprofiilien valmistajana ja sen myötä kokemus lämmönhallinnasta on taustana SNEP-valaisinsarjan synnyssä. Valaisinten laadukas alumiinirunko jäähdyttää LED-moduulin ja liitäntälaitteen tehokkaasti. Se takaa valaisimelle pitkän käyttöiän ja laajan käyttölämpötilan. 

SNEP Linear S

SNEP Linear S -sarjan valaisimet ovat led-valaisimia ilman kompromisseja. Linear S -valaisin kätkee tyylikkään ja vankkatekoisen alumiinirungon sisään laadukkaan optiikan sekä uusimman led-tekniikan. Monipuoliset asennus- ja kytkentätavat sekä eri tehoversiot mahdollistavat joustavan ja kohteeseen sopivan valaistuksen.

Täyttää urheilutilojen vaatimukset

Valaisin voidaan asentaa niin kattoon kuin erilaisiin ripustuskiskoihin SNEP-jousikiinnikkeillä. Linear S täyttää DIN 18032-3 -urheilutilakestotestin vaatimukset. Valaisin on saatavana myös valaisinramppiratkaisuna.

Häikäisysuojana ja optiikkana toimii korkean hyötysuhteen optinen PC suoja joko kirkkaana, satiinipinnalla tai mikroprismalla kohteen vaatimuksista riippuen.

 

 

 

SNEP Linear SI

Linear SI -teollisuusversio soveltuu valotehonsa ansiosta 6–14 metrin korkeuteen: valaisin on valontuotoltaan teollisuusvalaisinten ehdotonta huippuluokkaa. Laadukas alumiinirunko  jäähdyttää led-moduulin ja liitäntälaitteen tehokkaasti. Linear-sarjan valaisinten tapaan SI on nopea asentaa ja liitäntämahdollisuudet ovat monipuoliset. Myös Linear SI täyttää DIN 18032-3 urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tasainen valo ilman häikäisyä

Valonjako tekee valaisimesta erinomaisen korvaajan syväsäteilijöille: SNEP Linear SI antaa teollisuuskohteissa ja urheiluhalleissa tasaisen valon ilman ikävää häikäisyä, syväsäteiljöille tyypillisiä varjoja. Tasainen oikein mitoitettu valaistustaso lisää työturvallisuutta. Puhdas vilkkumaton valo ei väsytä ja parantaa viihtyvyyttä.

 

SNEP Linear P

SNEP Linear P soveltuu mm. pysäköintihalleihin, käytäviin, varastoihin ja julkisiin tiloihin. Alumiinirunkoinen valaisin on suunniteltu erityisesti matalien tilojen tarpeisiin. Nerokas ja toimiva rakenne tekee laadukkaasta valaisimesta edullisen hankkia, käyttää ja huoltaa. Linear P on muokattavissa monipuolisesti asiakkaan ja kohteen tarpeen mukaan.