Topdesk CAFM-työkaluna

cafm-työkalu

Keskitetty kiinteistöpalveluiden hallintajärjestelmä tukemaan kiinteistöosaston helpdeskiä

 

Käytätkö päiväsi omaisuuden hallinnointiin? Varauksiin? Vastaamalla kollegojesi kysymyksiin? Kirjaamalla samat tiedot useisiin ohjelmiin? jne. Tuntuu siltä, että tarvitset hyvää keskitettyä tietokoneavusteista kiinteistöpalveluiden hallintaohjelmistoa (CAFM).

TOPdeskin kiinteistönhallintaohjelmisto auttaa selviytymään kaikista kiinteistötehtävistä nopeammin ja helpommin yhdellä yksinkertaisella työkalulla.

Asset Management                              Rekisteröi ja jäljitä yritys-omaisuutesi. - Lue enemmän omaisuudenhallinnasta

Work Orders                                          Toimita ja käsittele helposti työmääräyksiä ja palvelupyyntöjä.

Planned Preventative Maintenence Hallinnoi aikatauluta ja budjetoi helposti toistuvat huollot.

Itsepalveluportaali                          Asiakkaanne löytävät itse vastauksia ja voivat tehdä ja jäljittää pyyntöjä 24/7.- Lue enemmän itsepalveluportaalista

SLA Management                            Rekisteröi sopimukset ja takaa palveluidenne laatu.

Property Management                    Rekisteröi tehokkaasti kaikki rakennukset, kerrokset ja huoneet.

Visitor management Seuraa vierailijoiden saapumista ja lähtemistä.

Reservations Management                Varaa huoneita, palveluita ja välineitä.

Valikoima TOPdeskin parhaita toimintoja

Omaisuuden hallinnointi on helppoa Asset Management moduulissa

Pysy perillä siitä kenellä ja missä yrityksenne omaisuutta on ja liittyykö siihen esimerkiksi huoltotarpeita. Omaisuuden hallinnointi on tehty erityisen helpoksi käyttäjälle: koko omaisuus esitetään selkeänä graafisena yleiskatsauksena. Esineiden hallinnointi ei voi olla helpompaa, oli kysessä sitten työpöytä, auto tai avain.

Toimitilanne ovat aina täydellisessä kunnossa

Käsittele, aikatauluta ja budjetoi helposti kunnossapitotoimet. Graafisissa yleiskatsauksissamme rekisteröit huoltotoimenpiteet ja aikataulutat yritysomaisuutenne vaihtoajankohdat. Se auttaa pitämään toimitilanne aina poikkeuksetta huippukunnossa.

Tilat, autot ja palvelut? Voit varata ne hetkessä

Vältä päällekkäiset varaukset ja tarjoiluongelmat varaustenhallintamoduulin avulla. Katso mitkä huoneet ovat heti käytettävissä, mikä on niiden varustelu ja mitä varusteita voit tilata niihin. Kätevällä suunnitteluohjelmallamme voit muutamalla klikkauksella  varata huoneen ja tilata sinne samalla palveluita kuten kahvia ja voileipiä tai vaikka lounaan.

”Toiminnot yhteiskäytössä olevia huoneita varten ovat uskomattomat, et voi arvatakaan kuinka paljon kiitosta olemme niistä saaneet. Varausmoduuli on erittäin hyvä!”  Vetnil

Tarjoa asiakkaillenne itsepalvelumahdollisuus

Itsepalveluportaali tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä palvelupyyntöjä ajasta ja paikasta riippumatta, oli kyse sitten kyse rikkinäisestä tuolista tai kokoushuoneen varaamisesta. He voivat myös löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja etsiä standardiratkaisuja tietokannasta. Se parantaa asiakastyytyväisyyttä ja sitä paitsi säästää sekä asiakkaan että asiakaspalvelun aikaa.

Mittarit ja raportit

Pysy perillä siitä, miten osastosi suoriutuu tehtävistään. TOPdesk tarjoaa selkeän mittariston ja KPI:t raporttejanne varten. Voit laatia näkemyksellisiä raportteja muutamalla helpolla toimenpiteellä. Ne auttavat mittaamaan asiakastyytyväisyyttä ja osastonne suoriutumista, tai yhtä hyvin vaikka kokoustilojenne käyttöastetta.