Bright Finland parantamaan asiakaskokemustaan Icareus Webinar pilvipalvelun avulla

Helsinki, 25.5.2018, Bright Finland,  pohjoismaiden johtava tapahtumajärjestäjä, on ottanut käyttöön Icareus Videopilvipalvelun käytettäväksi webinaarien, Live –tapahtumien webcasting lähetyksien ja on-demand tallenteiden toteutukseen.
Avaimet-käteen toimitus on toteutettu yhdessä Maxicasterin kanssa, joka toimii sisällönjakeluverkon (CDN, content delivery network) ja tallennuspalveluiden operoijana Suomessa. Ratkaisu mahdollistaa Bright Finlandille korkeatasoisten videopalveluiden tarjoamiseen asiakkailleen sekä Suomessa että ulkomailla. Palvelun avulla Bright toteuttaa eri julkishallinnon toimijoiden ja yksityisten yritysten webinaari ja webcasting lähetyksiä, kuten tulosjulkistuksia, tiedotustustilaisuuksia ja muita tapahtumia.

Icareuksen johtaja Mikko Karppinen kommentoi toimitusta: “Me olemme hyvin ylpeitä, että Brightin kaltainen johtava tapahtumajärjestäjä valitsi Icareuksen korvaamaan vanhat webcasting –järjestelmänsä pitkien ja laajamittaisten testiensä jälkeen. Me näemme sen todistuksena meidän ratkaisumme erinomaisesta käytettävyydestä, joustavuudesta ja korkealaatuisesta teknologiasta.”

Maxicasterin toimitusjohtaja Tommi Blom sanoo: “Icareus tarjoaa Icareus Webinar webcasting ratkaisun, joka mahdollistaa meidän asiakkaallemme Live-videoiden ja PowerPoint-esityksien lähettämisen yritysten kriittisissä tapahtumissa kuten lehdistötilaisuuksissa, tulosjulkistuksissa ja osavuosikatsauksissa sekä yritysten sisäisissä tapahtumissa.”

 

Bright Group on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 400 alan ammattilaista. Bright Groupin omistavat sen tytäryhtiöiden aiemmat omistajat yhdessä sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Capmanin kanssa. Yrityksen kokonaisliikevaihto on noin 100 M€.

 

Maxicaster on suomalainen IPTV- ja OTT-teknologia-alustatarjoaja, joka tähtää globaaleille markkinoille skaalautuvien end-to-end TV- ja online- ratkaisujen avulla. Maxicaster palevelee eri kokoisia asiakkaita teleoperaatoreista, TV-kanavista ja sisällönomistaista aina esimerkiksi laivavarustamoihin asti jotka etsivät uusia tapoja jaella IP pohjaista videota matkustajilleen. Lisätietoja ratkaisusta: http://www.maxicaster.com.