Icareus Suiten ominaisuudet

Icareus Suite tarjoaa monipuoliset ominaisuudet


Videoarkisto

Videoarkistolla hallinnoit kaikki videosi yhdessä käyttöliittymässä.


Kanavat

Suorat lähetykset organisoituvat helposti kanavien avulla


Webinar

Webinar ominaisuuden avulla järjestät online tapahtumat käden käänteessä


Soittolistat

Soittolistojen avulla rakennat omista videoistasi Info- ja mainoskanavia, joita voi katsoa millä tahansa päätelaitteella


Adaptiivisuus

Kaikki videosi optimoidaan kullekin ruudulle ja jaellaan adaptiivisia, jolloin ne sopeutuvat riippuen internet yhteydestäsi


Transkoodaus
Kaikki videot transkoodataan eri päätelaitteiden vaatimuksien mukaisesti, ei ihmettelyä, lataat vain orginaalin pilveen


Videosoittimet
Icareus Suite tarjoaa sivuillesi upotettavan videosoittimen, jonka voit räätälöidä vastaamaan omia tarpeitasi


Videoportaalit

Videoportaalin kautta loppukäyttäjät pääsevät katsomaan videoitasi


Ohjelmaopas

TV:stä tutun ohjelmaoppaan ansiosta katsojasi tietävät mitä kanavallasi on milloinkin


Nauhoitus

Automaattisen ja manuaalisen nauhoituksen ansiosta on tapahtumaklippien tekeminen nopeaa ja tehokasta


Videoeditori

Sisäänrakennetulla videoeditorilla trimmaat videosi oikean pituiseksi


Analytiikka
Videoanalytiikan ansiosta tiedät mitkä ovat suosituimmat videosi, tapahtumasi ja webinaarisi

Icareus Suiten käyttöliittymät

Videoportaali

Videoportaaliin kootaan haluttuihin kategorioihin kaikki palvelussa olevat videot. Portaalin etusivulle voidaan tehdä nostoja kuten suosituimmat tai uusimmat videot.

Portaalia voidaan käyttää hyväksi myös esimerkiksi luomalla koulutusvideokirjastoja. Sinne voi tunnusten taakse koota sisäiset koulutusvideot työntekijöille ja ulkoiset koulutusvideot myynti- ja integraatiokumppaneita varten.

Suorat lähetykset sivulla voidaan esittää julkistuksia, tapahtumia, infotilaisuuksia tai esimerkiksi soittokanavaa, johon on koottu toistettavia videoita. Kanavia voi olla useita.

Monipuoliset hakuominaisuudet tukevat käyttäjää.

Webinaarikäyttöliittymä

Webinaarit ovat suosittuja tänä päivänä. Niiden määrä lisääntyy koko ajan, ja ammattimaisesti toteutettuna brändisi saa lisäarvoa niiden avulla.

Icareus Webinar on paras webinaarialusta ammattikäyttöön. Se on kehitetty yhteistyössä Bright Finlandin kanssa, joten ammattikäyttäjän näkökulma on huomioitu kehitystyössä.

Järjestät helposti online-webinaareja, julkistuksia ja muita Live-tapahtumia, Icareus Webinarille on monta käyttötapaa. Webinaariin on helppo liittää synkronoituja kalvoja, tarvittaessa interaktiivisuus Twitterin tai viestiseinän muodossa sekä järjestää osallistujien kirjautuminen, joko maksumuurin takaa tai vouchereilla.

Jälkikatselua varten tapahtuman voi tallentaa ja trimmata videot oikeaan mittaan suoraan pilvessä.

TV-käyttöliittymä

Icareus Suiten avulla rakennat TV-kanavan helposti omista videoistanne. Kanavaa voi katsoa TV:stä, PC:ltä, mobiililaitteilta tai tarjoamamme digital signage-tyyppisen IP-digisovittimen välityksellä miltä tahansa suurelta skriiniltä mikäli Internetyhteys vain on ulottuvilla.

TV-käyttöliittymä ja IP-digiboksi tekevät helpoksi  Aula-TV tyyppisten toimintojen luomisen – monikansalliselle yrityksellekin oma sisä-TV.

Hallintakäyttöliittymä

Videomateriaali tallentuu Icareuksen pilvipalvelimelle. Ne voidaan siirtää valmiina tallenteina tai striimata suorana lähetyksenä. Icareus tekee niistä kullekin pääteformaatille sopivan koodauksensa. Pilveen tallennettuja tiedostoja hallinnoidaan käyttöliittymästä, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet luokitella videomateriaalia ja kohderyhmiä.

Käyttöliittymässä esimerkiksi:

  • luodaan kanavia, tapahtumia ja hakemistoja
  • lisätään ohjelmatietoja
  • luodaan soittolistoja
  • muokataan hakuominaisuuksia
  • luodaan videokirjastoja
  • määritellään kohderyhmiä
  • asetetaan maksumuureja
  • ajastetaan toimintoja

Icareus Suiten muita ominaisuuksia

Videolomakkeet

Icareus Enterprise Videon lomakevideosoitin auttaa sinua tehostamaan markkinointi-ja myyntitoimintojasi. Lomake ilmestyy automaattisesti videon päälle kun se on loppunut tai vaihtoehtoisesti ennen kuin videota pääsee edes katsomaan. Kerää näin uusia liidejä siinä vaiheessa kun videon herättämät tunteet ovat vielä mielessä ja ihminen on kiinnostunut ottamaan ensimmäisen askeleen.

Icareus Analytics kerää ja tarjoaa dataa siitä mistä videoitasi on katsottu. Sen voi myös integroida CRM-järjestelmänne kanssa, jolloin liidit ohjautuvat suoraan omaan järjestelmäänne ja myyjillenne jatkotyöstettäviksi.

Maksullisuus ja mainokset

Icareus Enterprise Video tarjoaa helpon tavan järjestää maksullisia tilausvideopalveluja. Webinaarit, tilausvideot tai Live-lähetykset voidaan paketoida ja laittaa maksumuurin taakse. Mahdollisuudet ovat valtavat, sillä voit laskuttaa pääsystä videokirjastoon, yhdestä videosta, videoiden tilauksesta, kanavien tilauksesta, pääsystä yhteen tapahtumaan  ja niin edelleen.

Maksaminen tapahtuu PayPalin kautta, pankki- tai luottokortilla, verkkopankilla tai Icareuksen omilla voucher koodeilla, jotka on laskutettu, myyty käteisellä tai muuten vaan annettu asiakkaalle.

Icareus tarjoaa myös mahdollisuuden integroitua videomainospalveluihin tai pyörittää omia pre-roll mainoksia videoiden yhteydessä. Videomainosverkostossa on korkealaatuisia mainoksia, joita MTV ja heidän mediakumppaninsa esittävät verkossa. Toisen vaihtoehdon tarjoaa kansainvälinen Ooyalan mainosverkosto. Mainosverkoston ylläpitäjä maksaa ja Icareus välittää tuotot asiakkailleen. Asiakas saa 25% tuotoista mainoksista, joita esitetään asiakkaan verkkosivuilla.

Videoiden katsominen

Videoiden brändäys

Ammattimaiset videopalvelut ovat osa ammattimaista brändiä. Käyttöönottovaiheessa Icareus julkaisee videoportaalit ja –soittimet asiakkaan brändin mukaisina.

Responsiiviset selainkäyttöliittymät

Icareus Suite selainkäyttöliittymät ovat responsiivisia, ne toimivat kaikissa päätelaitteissa. Joissakin tapauksissa on kuitenkin käyttäväystävällisempää tarjota erilliset mobiili- ja tablettisovellukset. Icareuksella on template – mobiili/ tablettisovellukset joiden ulkoasu ja ominaisuudet voidaan helposti räätälöidä asiakkaan brändin ja toivottujen toiminnallisuuksien mukaan.